Senaste Nytt

  Senaste Nytt

  • Nu utför vi även fototjänster så som plåtning för reklamblad, hemsidor mm. Vi har även möjligheter att digitalt bildbehandla reultatet.

 

   Välkommen med en förfrågan

 Vi hjälper stora och små företag med diverse tjänster. Vi kan vara er ekonomi-avdelning - antigen på plats hos er eller på distans i våra egna lokaler. I dagsläget har vi 8 kunder av varierande storlek. Behöver ni hjälp med er administration, fakturering, redovisning, löner eller vad det nu kan vara så tveka inte att hör av er med en förfrågan så får vi se vad vi kan hjälpa er med. Vi har även externa kontakter om vår egen tid inte skulle vara tillräcklig. Vi hjälper även privatpersoner med deklarationer och dyligt till förmånliga priser.

  Med 20 årig erfarenhet av företagande, redovisning mm

Vi har idag kunder som arbetar på ett flertal olika marknader med olika former av verksamhet. För dessa kunder sköter vi allt från ren bokföring, löneadministration, fakturering, kund- och leverantörsreskontra till deklarationer postgång mm. Vårt motto är att inget uppdag är för litet, utan vi utför alla uppdrag med största professionalism och diskretion där så önskas.

Maila oss

Copyright ® 2009  Anders Olthammar

Olthammar Consulting  Kungsbondegården  432 66 Veddige                                       0705-462366    0340-626282

 Olthammar Consulting    OC