Mail från Mackmyra med bekräftelse och lite info om vad som komma skall

Hej,

Vi har nu mottagit din betalning för ditt fat i Mackmyra Reserve 2007 och vi hälsar dig välkommen som fatägare och medgrundare till lagret på Smögen.

Läs följande, det är viktig information om vad som händer framöver.

Fatfyllning

Vi återkommer så snart vi vet datum för fyllning, med ett eller ett par gemensamma tillfällen för Smögengrundare, en extra minnesvärd dag på Mackmyra Destilleri!

Tidsmässigt blir det under våren, tidigast i april. Malten ska rökas, spriten tillverkas och faten kvalitetskontrolleras innan de kan fyllas.

Fatet kommer att ligga kvar i Bodås Gruvlager tills det är dags för transport till Smögen efter sommaren.

Fatfyllningen på Mackmyra Destilleri är en uppskattad tillställning där du först hämtar fatet i fatupplaget, spikar på mässingsplaketten, bär in fatet i destilleriet och sedan övervakar fyllningen. Därefter kan man välja att avsluta eller följa med på den Spännande fortsättningen som inkluderar en provning av tre sorter ur Mackmyra Reserve, besök i pilotlagret och avsluta med en whiskyinspirerad måltid på Wärdshuset Faster Ellen.

För fatägaren är fatfyllningen kostnadsfri. Priset för övriga delägare och gäster är 130 kr/person. Den Spännande fortsättningen kostar 300 kr/person.

Invigning under hösten

När lagret börjar närma sig färdigställt, blir det invigning och bankett vid två skilda tillfällen.

Inbjudan får du till de båda i god tid innan.

Lägesrapport

Vi fortsätter att informera lägesrapporter under våren, så att du hålls uppdaterad om vad som händer och hur byggandet av lagret fortskrider.

 

Än en gång, varmt välkommen till oss och Smögen!

 

Mackmyra Svensk Whisky